Archives

Anders Parment

Vi har hittills köpt två större tjänster av ABA Bygg & Renovering AB. Dels fasadmålning, dels en badrumsrenovering. Därtill ett antal mindre tjänster som staketmålning, och mindre snickeri- och målningsarbeten, tapetsering etc., inomhus. ABA har agerat proffsigt och varit flexibla att ha att göra med. Jag har uppskattat det mycket, det dyker alltid upp saker som är oväntade och jag har alltid fått intrycket att ABA har kundens bästa för ögonen. Tilläggsarbeten har prissatts humant. När något har varit oklart, t ex vem som skadat hörnet på en möbel eller gjort repor i ett golv, har det alltid ordnats till utan diskussion. Det finns säkert billigare firmor men prisnivån är ändå bra, så i det stora hela prisvärt. För mig som är normalhändig men har ont om tid har det varit värdefullt att arbeta med ABA Bygg, de är kundorienterade och löser saker. Bra bemötande och bra finish på utförda arbeten.

Ingrid Linnea W

ABA renoverade vår gästtoalett och vi är mycket nöjda med vårt val. Hög kvalitet på arbetet, jättebra samarbete mellan olika yrkeskategorier, pålitliga, lätta att ha att göra med, höll tidsplanen och dessutom till ett bra pris!
Vi rekommenderar verkligen denna firma, och kommer att välja dem igen vid behov. Tusen tack Emin och övriga gänget!

Per-Olof G

Vi har anlitat ABA Bygg & Renovering för reparation av ett antal sättningsskador på vår villa samt viss uppfräschning i form av målning, utbyte av sanitetsporslin med mera. På det hela taget är vi mycket nöjda med ABA:s arbete, även om det förekom en del missförstånd på grund av språkförbistring med hantverkarna. Ansvarige byggledare Emin är mycket bra att ha att göra med, han har bra grepp om vilka åtgärder som står på tur, talar mycket bra svenska och är lätt att få kontakt med via telefon eller sms. Trots en viss försening blev vi mycket nöjda med ABA:s arbete, och kan rekommendera detta företag.